video gallery
Κάρτα Δώρου
 

Pranic Healing

Η Τέχνη κι Επιστήμη του Pranic Healing...

 

Το Pranic Healing® είναι ένα απλό, αλλά ιδιαίτερα ισχυρό και αποτελεσματικό no-touch σύστημα ενεργειακής θεραπείας που αναπτύχθηκε από τον Grand Master Choa Kok Sui, υψηλής ακρίβειας και αποτελεσματικότητας, που γνώστες και μεγάλοι Δάσκαλοι του εσωτερισμού το θεωρούν ως την θεραπευτική τέχνη της 3ης χιλιετίας.

 

Το Pranic Healing βασίζεται στην αρχή ότι όλα είναι Ενέργεια. Τα πάντα γύρω μας και μέσα μας αποτελούνται από ζωτική ενέργεια ή «πράνα». Με βάση λοιπόν ότι το σώμα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που έχει την ικανότητα να αυτοθεραπεύεται, και ότι η ενέργεια μπορεί να μεταφερθεί από ένα άτομο σε ένα άλλο, το Pranic Healing χρησιμοποιεί την ζωτική ενέργεια -το πράνα- για να προκαλέσει συγκεκριμένες βιοχημικές αλλαγές που επιταχύνουν την έμφυτη δυνατότητα του σώματος να αποτρέψει, να ανακουφίσει και να θεραπεύσει ένα μεγάλο φάσμα των φυσικών, συναισθηματικών, διανοητικών και ψυχολογικών ασθενειών, αποδεικνύοντας ότι η θεραπευτική διαδικασία μπορεί να επιταχυνθεί απλώς και μόνο με την αύξηση της ζωτικής ενέργειας στο πάσχον μέρος του σώματος.

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών του Pranic Healing, αυτό που κάνει έναν άνθρωπο να νοσεί είναι η ύπαρξη αρνητικής ή νοσογόνου ενέργειας είτε στο περιβάλλον του είτε στο ενεργειακό του σώμα. Οι ασθένειες εμφανίζονται αρχικά ως ενεργειακές δυσλειτουργίες πριν εξελιχθούν ως παθήσεις στο φυσικό σώμα. Εάν το ενεργειακό σώμα διατηρηθεί καθαρό και ισορροπημένο τότε οι πιθανότητες να εκδηλωθούν ως παθήσεις οι ενεργειακές αυτές δυσλειτουργίες, εξαλείφονται. Αυτό που κάνουμε με το Pranic Healing είναι να βοηθάμε στην ομαλοποίηση του ενεργειακού συστήματος του σώματος, ώστε να είναι σε θέση να αυτοθεραπεύεται. Εάν υπάρχει ενεργειακή συμφόρηση, την αφαιρούμε, εάν υπάρχει έλλειψη ενέργειας, τη συμπληρώνουμε. Εργαζόμαστε με το άτομο στο σύνολό του –και όχι μόνο με ένα όργανο- προκειμένου να διευκολύνουμε την αυτοθεραπεία.

 

Το Pranic Healing αντιμετωπίζει εξίσου αποτελεσματικά και τις παθήσεις του ορατού φυσικού σώματος αλλά και τις ασθένειες του αόρατου ενεργειακού πεδίου του δέκτη (αύρα). Ο Θεραπευτής του Pranic Healing μαθαίνει να αναγνωρίζει το ενεργειακό σώμα του δέκτη και να «διαβάζει» τα σημάδια ανισορροπίας της αύρας. Επεμβαίνει λοιπόν σε αυτό επιδιώκοντας να επαναφέρει την ισορροπία. Η εναρμόνιση του ενεργειακού πεδίου έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο με ποικίλα προβλήματα.

 

Στο Pranic Healing μαθαίνουμε ότι για κάθε πάθηση υπάρχει και διαφορετική θεραπεία την οποία ο θεραπευτής πρέπει να ακολουθεί πιστά βήμα προς βήμα. Καθένα από τα πρωτόκολλα θεραπείας έχει δοκιμαστεί σε μεγάλο αριθμό ασθενών και έχει διαπιστωθεί ότι φέρει ως αποτέλεσμα την ανακούφιση ή την θεραπεία της συγκεκριμένης πάθησης.

 

Ποιές παθήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με το Pranic Healing;

Το Pranic Healing αντιμετωπίζει επιτυχώς φέρνοντας ανακούφιση ή/και πλήρη ίαση, έναν πολύ μεγάλο αριθμό παθήσεων σε φυσικό, συναισθηματικό, ψυχολογικό και νοητικό επίπεδο σε όποιο στάδιο και εάν βρίσκονται:

·       άγχος, εκνευρισμό, ανησυχία, κρίσεις πανικού, θλίψη, υστερία

·       αναπνευστικές διαταραχές

·       αυτοάνοσα νοσήματα

·       βία και παράνοια

·       γαστρεντερικές παθήσεις

·       δερματικές παθήσεις

·       διαταραχές του αίματος

·       διαταραχές του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος

·       εθισμούς (κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικές ουσίες, τζόγος κλπ)

·       καρδιακές παθήσεις

·       κατάθλιψη

·       μαθησιακές δυσκολίες

·       μυοσκελετικές παθήσεις

·       παθήσεις του αναπαραγωγικού συστήματος

·       παθήσεις του ανοσοποιητικού και αμυντικού συστήματος

·       παθήσεις του ενδοκρινούς συστήματος

·       παθήσεις του κυκλοφορικού

·       παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος

·       παθήσεις των ματιών (πρεσβυωπία, μυωπία, αστιγματισμός κλπ), των αυτιών και του λαιμού

·       πνευματική υστέρηση

·       φοβίες, τραύματα, εμμονές και ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές

και άλλα πολλά. Οτιδήποτε αποτελεί ενεργειακή ανισορροπία, μπορεί να αντιμετωπιστεί  με το Pranic Healing.

 

Το Pranic Healing μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ζώα και φυτά, για καθαρισμούς χώρων ή/και αντικειμένων, για εξυγίανση σχέσεων, για προστασία από αρνητικές ενέργειες και επιρροές, ακόμη και για την φυσική αισθητική (face lifting, λιπογλυπτική σώματος κλπ).

 

Ο χρόνος που απαιτείται για να θεραπευτεί πλήρως ο δέκτης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες: τη συχνότητα της θεραπείας, την ηλικία και τη φυσική κατάσταση του δέκτη, το βαθμό δεκτικότητας του δέκτη, την ύπαρξη αντίξοων παραγόντων ή αιτιών που καθυστερούν ή εμποδίζουν την υλοποίηση της θεραπείας, το βαθμό της βλάβης, τη φύση της ασθένειας, την ικανότητα του pranic θεραπευτή, το πόσο συνεργάσιμος είναι ο δέκτης και, σε κάποιες περιπτώσεις, τη χρήση άλλων μορφών θεραπείας ή αγωγών που συμπληρώνουν την pranic θεραπεία. Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, η προσέγγιση στη θεραπεία πρέπει να είναι ολοκληρωμένη ή ολιστική.

 

Ο ρυθμός της ανακούφισης για απλές και σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να κυμαίνεται από μερικά λεπτά μέχρι μερικές μέρες. Γενικά, ο απαιτούμενος χρόνος της θεραπείας για μία απλή ασθένεια μόνο με το pranic healing, κυμαίνεται από μερικά λεπτά μέχρι μερικές μέρες. Σε κάποιες περιπτώσεις, η βελτίωση μπορεί να είναι «θεαματική» ή «θαυματουργή». Δεν μπορούν όμως να θεραπευτούν όλες οι παθήσεις ούτε και να γίνουν καλά όλοι οι ασθενείς.

 

Σε απλές περιπτώσεις, η ανακούφιση συνήθως σημαίνει και πλήρης θεραπεία, ενώ σε σοβαρές περιπτώσεις σημαίνει ότι ο δέκτης έχει θεραπευτεί ή ανακουφιστεί μερικώς. Αυτό σημαίνει ότι ο δέκτης δεν έχει θεραπευτεί πλήρως, αλλά ότι είναι στην πορεία της θεραπείας. Παρακαλώ αυτό να το έχετε υπόψη.

 

Τι συμβαίνει σε μία συνεδρία Pranic Healing;

Σε μία τυπική συνεδρία Pranic Healing, ο δέκτης κάθεται σε καρέκλα, φορώντας κανονικά τα ρούχα του και έχοντας μία στάση χαλαρή και ήρεμη.

 

Οι θεραπευτές του Pranic Healing ΔΕΝ προχωρούν σε διάγνωση της κατάστασης του δέκτη, οπότε ο δέκτης θα πρέπει να περιγράψει τα συμπτώματα που παρουσιάζει καθώς επίσης και να αναφέρει τυχόν ιατρική διάγνωση που του έχει γίνει. Για θέματα συναισθηματικής ή ψυχολογικής φύσης αρκεί μία γενική περιγραφή που θα βοηθήσει τον θεραπευτή να κατανοήσει την φύση του προβλήματος. Για θέματα σωματικής φύσης είναι απαραίτητη μια πιο λεπτομερής περιγραφή.

 

Ο δέκτης θα πρέπει επίσης να ενημερώσει τον θεραπευτή για οποιαδήποτε αλλεργία σε αιθέρια έλαια καθώς, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, χρησιμοποιείται ειδικό θεραπευτικό σπρέι.

 

Κατά την διάρκεια της συνεδρίας ο δέκτης πρέπει να είναι δεκτικός και να προσπαθεί να έχει ήρεμο μυαλό. Θα πρέπει να αποφύγει την συζήτηση με τον θεραπευτή, εκτός εάν ο θεραπευτής τον καθοδηγήσει διαφορετικά. Χωρίς να έρχεται σε επαφή με το φυσικό σώμα του δέκτη, ο θεραπευτής ελέγχει την αύρα του δέκτη για να βρει τα σημεία στα οποία το ενεργειακό σώμα παρουσιάζει ανισορροπία (έλλειψη, συμφόρηση, μπλοκάρισμα ή διαταραχή). Η διαδικασία αυτή λέγεται scanning. Ο θεραπευτής καθαρίζει τα προβληματικά σημεία στο ενεργειακό σώμα (sweeping) και αντικαθιστά την παθογόνο ενέργεια με φρέσκια, υγιή ενέργεια –πράνα- (energizing) αυξάνοντας έτσι την ικανότητα της αυτοθεραπείας του δέκτη. Σε όλα τα βήματα της θεραπείας ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τα χέρια του ή/και κρυστάλλους κάνοντας διάφορες κινήσεις.

 

Η διάρκεια της συνεδρίας, τα αποτελέσματα καθώς και η συχνότητα εφαρμογής της ποικίλλουν ανάλογα με την φύση του θέματος που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Μία μέση διάρκεια πάντως είναι περίπου μία ώρα, στη διάρκεια της οποίας ο θεραπευτής καθαρίζει την αύρα του δέκτη και ομαλοποιεί όλα τα ενεργειακά του κέντρα.

 

Στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων, στο τέλος της συνεδρίας υπάρχει ανακούφιση από τα συμπτώματα και ο δέκτης νιώθει χαλαρωμένος, ήρεμος και με μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια.

 

Η πρακτικός που συνεργάζεται με το Κέντρο μας και εφαρμόζει τη μέθοδο Pranic Healing είναι  η Άντα Μανωλά.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Pranic Ηealing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει.

 

 

 

 


« επιστροφή
SOCIAL MEDIA
Facebook
Google+
Kάντε LIKE και
Συστήστε μας σε Φίλους
Bookmark and Share
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πλατεία Βικτωρίας 2, Αθήνα
t: 216 700 50 50
e-mail: info@olistiki-therapeftiki.gr
Site by Overron  |   Web Promotion  |   Links