video gallery
Κάρτα Δώρου
 

Reconnection

Επανασυνδετική Θεραπεία & Επανασύνδεση (Reconnective Healing & The Reconnection)

 
Το ανθρώπινο σώμα διαθέτει το δικό του σύστημα ενεργειακών γραμμών και σημείων, κάτι που ο βελονισμός γνωρίζει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αρχικά οι γραμμές και τα σημεία αυτά ήταν συνδεμένα με το δικτύωμα γραμμών που περιβάλει τον πλανήτη μας και συνέχιζαν να εκτείνονται ενώνοντάς μας με το σύμπαν. Κάπου στην πορεία μας σαν γένος, αποσυνδεθήκαμε από αυτές τις γραμμές και χάσαμε την κληρονομική αυτή σύνδεση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστή ανταλλαγή ενέργειας με το σύμπαν και να "ατροφήσει" ο μηχανισμός αυτοϊασης που διαθέτουμε σαν όντα. Αν και απομεινάρια αυτού που ήταν κάποτε, αυτές οι γραμμές και τα σημεία συνεχίζουν να λειτουργούν σαν μια πλατφόρμα φωτός και πληροφοριών ανάμεσα σε εμάς και το σύμπαν. Η Επανασύνδεση ενεργοποιεί και πάλι αυτή την επικοινωνία και μας φέρνει πιο κοντά προς την πληρότητα της ύπαρξής μας και στο ποιοί είμαστε καθώς και το σκοπό της ζωής μας.
 
Η Επανασυνδετική Θεραπεία είναι η νέα μορφή ενεργειακής θεραπείας που μας βοηθάει να επανασυνδεθούμε με την πληρότητα της ύπαρξής μας με σκοπό να θεραπευτούμε, να ισορροπήσουμε, να εξελιχθούμε. Θεραπεία είναι η επιστροφή από την ασθένεια στην ισορροπία. Με την Επανασυνδετική Θεραπεία αυτό μπορεί να συμβεί σε φυσικό, πνευματικό, συναισθηματικό ή οποιοδήποτε άλλο επίπεδο αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος. Ο καλύτερος τρόπος να τη βιώσει κάποιος είναι να χαλαρώσει, να αφεθεί, έτοιμος να δεχθεί τις συχνότητες και να παρατηρήσει τι θα νιώσει  χωρίς συγκεκριμένες προσδοκίες ή επιθυμίες. Ο θεραπευτής δεν κατευθύνει τη διαδικασία, η ενέργεια ρέει και πάει εκεί που το σύμπαν θεωρεί κατάλληλο για το κάθε άτομο προσφέροντάς του βαθειά χαλάρωση, γαλήνη καθώς και ανακούφιση από  τον πόνο, αλλά και τα μπλοκαρίσματα σε κάθε επίπεδο. Με αυτό τον τρόπο οι συχνότητες φέρνουν το φως και την πληροφορία επιτρέποντας την θεραπεία, ανανέωση και εξέλιξη, στο σώμα, το νου και το πνεύμα.
 
Υπάρχουν διάσπαρτες μαρτυρίες πως με την Επανασυνδετική Θεραπεία έχουν βοηθηθεί άνθρωποι που έπασχαν από σοβαρές σωματικές ή νοητικές ασθένειες. Είτε πρόκειται για κάποιο σωματικό πρόβλημα, είτε αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες σε κάποιους τομείς στη ζωή σας, ή θέλετε μια ανανέωση και καθαρότητα στη σκέψη σας, η Επανασυνδετική Θεραπεία ίσως είναι ο κατάλληλος τρόπος για σας. 
 
Η συνεδρία Επανασυνδετικής Θεραπείας διαρκεί περίπου 30'- 40', αν και στην πραγματικότητα η θεραπεία συνεχίζει να ξεδιπλώνεται για πολύ καιρό μετά τη συνεδρία. Οι συνεδρίες γίνονται με τα ρούχα αλλά χωρίς παπούτσια και χωρίς σωματική επαφή, εκτός από κάποιες πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Επίσης δεν χρειάζονται πολλές, συχνά μία μπορεί να είναι αρκετή. Γενικά προτείνουμε έως τρεις συνεδρίες. Και παρ' ότι η κάθε μία είναι διαφορετική, συχνά η τρίτη συνεδρία τείνει να είναι ιδιαίτερη.
 
Η κάθε συνεδρία Επανασυνδετικής Θεραπείας κοστίζει 50 ευρώ. Συνεδρίες είναι δυνατό να γίνουν και από απόσταση με το ίδιο κόστος.
 
Η Επανασύνδεση γίνεται μία φορά στη ζωή μας, σε δύο συνεδρίες διάρκειας 30'- 40', δύο συνεχόμενες ημέρες και κοστίζει 333 ευρώ σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τη μέθοδο Reconnection μεταβείτε στο http://www.thereconnection.gr.
 

Ο πρακτικός που συνεργάζεται με το Κέντρο μας και εφαρμόζει τη μέθοδο Reconnection είναι ο Πάνος Ματθαιογιάννης.


« επιστροφή
SOCIAL MEDIA
Facebook
Google+
Kάντε LIKE και
Συστήστε μας σε Φίλους
Bookmark and Share
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πλατεία Βικτωρίας 2, Αθήνα
t: 216 700 50 50
e-mail: info@olistiki-therapeftiki.gr
Site by Overron  |   Web Promotion  |   Links